Ingrediënten
6 personen
30 g
hazelnoten
30 g
amandelen
30 g
pompoenpitten
50 g
havermout
2 bakjes
verse meloensalade
500 ml
Griekse yoghurt
Aan de slag
Hak de hazelnoten en amandelen grof. Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin. Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover. Lekker met honing.
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

6 personen
0 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de hazelnoten en amandelen grof. Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin. Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover. Lekker met honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)30 g hazelnoten
30 g amandelen
30 g pompoenpitten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade
500 ml Griekse yoghurt