Bosvruchtensoep
90 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
2 eetlepels
600 ml
Dit heb je nodig
zeef
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 01 - Culinaire hotspots
(Ca. 1 uur van tevoren bosvruchten laten ontdooien.) Helft van bosvruchten boven kom door zeef wrijven. Zoetstof erdoor roeren. Karnemelk over vier diepe borden verdelen. Gepureerde vruchten erin schenken. Rest van vruchten in midden scheppen.
- algemeenU kunt in plaats van karnemelk ook magere yoghurt gebruiken. Dit levert ongeveer evenveel calorieën.
Bosvruchtensoep

nagerecht
4 personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
(Ca. 1 uur van tevoren bosvruchten laten ontdooien.) Helft van bosvruchten boven kom door zeef wrijven. Zoetstof erdoor roeren. Karnemelk over vier diepe borden verdelen. Gepureerde vruchten erin schenken. Rest van vruchten in midden scheppen.
algemeen:U kunt in plaats van karnemelk ook magere yoghurt gebruiken. Dit levert ongeveer evenveel calorieën.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak bosvruchten (diepvries)
2 eetlepels zoetstof in poedervorm
600 ml karnemelk
Dit heb je nodig
zeef




