Bos­vruch­ten­soep

(14) waardeer
hollands nagerecht 4 personen
3 14

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • zeef

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

(Ca. 1 uur van tevoren bosvruchten laten ontdooien.) Helft van bosvruchten boven kom door zeef wrijven. Zoetstof erdoor roeren. Karnemelk over vier diepe borden verdelen. Gepureerde vruchten erin schenken. Rest van vruchten in midden scheppen.

Tip:

U kunt in plaats van karnemelk ook magere yoghurt gebruiken. Dit levert ongeveer evenveel calorieën.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.