bewaar
Hollands pannetje met kalkoen
Hollands pannetje met kalkoen
bewaar

Hollands pannetje met kalkoen

30 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpuree

2

uien

1

rode paprika

300 g

kalkoenfilet

1 pak

Hollands

3 eetlepels

margarine

1 zak

gebroken sperziebonen

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Uien pellen en fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden. Mix uit pak aanmaken met 400 ml koud water. In hapjespan margarine verhitten en kalkoen 3 min. bakken. Ui, paprika en sperziebonen toevoegen en 1 min. meebakken. Mix toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan schotel in 17 min. gaar laten sudderen, af en toe roeren. Hollands pannetje over 4 borden verdelen. Aardappelpuree erbij serveren.