bewaar
Hollands pannetje van sperziebonen
Hollands pannetje van sperziebonen
bewaar

Hollands pannetje van sperziebonen

30 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

sperziebonen

1 bakje

champignons

1 zakje

verse peterselie

2 eetlepels

olie

2 schaaltjes

Quorn

1 zakje

krieltjes

1 pakje

Hollands

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Champignons schoonmaken en halveren. Peterselie schoonmaken en fijnsnijden. Olie in hapjespan verhitten en hierin Quorn, boontjes en krieltjes 5 min. bakken. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Ondertussen mix met 400 ml koud water goed doorroeren. Toevoegen aan sperziebonen en met deksel schuin op pan in ca. 10-20 min. gaar laten worden. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Over 4 diepe borden of kommen verdelen en bestrooien met peterselie.