bewaar
Gebakken koolvis met sperziebonen en dille
Gebakken koolvis met sperziebonen en dille
bewaar

Gebakken koolvis met sperziebonen en dille

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpuree

1

rode paprika

4 eetlepels

bewust

½ zak

gebroken sperziebonen

400 g

koolvisfilet

1 eetlepel

mosterd

½ zakje

verse dille

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In hapjespan 1 el Bewust bakken en braden verwarmen. Hierin paprikareepjes 2 min. bakken. Sperziebonen toevoegen, laten ontdooien en nog 4 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rest Bewust bakken en braden in koekenpan verwarmen. Hierin vis om en om in 9-10 min. lichtbruin en gaar bakken. Mosterd door braadvocht roeren. Vis op smaak brengen met zout en peper en helft dille erboven fijnknippen. Rest dille boven puree fijnknippen. Zout en peper naar smaak erdoor roeren. Vis met braadvocht op 4 borden leggen. Puree en groenten ernaast scheppen.