Ingrediënten
4 personen
300 g
rijst
2
uien
4 eetlepels
zonnebloemolie
2 zakken
broccoliroosjes
2 eetlepels
groene Thaise currypasta
1 blikje
kokosmelk
2 bakjes
roze garnalen
1 zakje
verse koriander
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.
Pittige curry met broccoli en garnalen

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rijst
2 uien
4 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken broccoliroosjes
2 eetlepels groene Thaise currypasta
1 blikje kokosmelk
2 bakjes roze garnalen
1 zakje verse koriander