bewaar
Pittige curry met broccoli en garnalen
Pittige curry met broccoli en garnalen
bewaar

Pittige curry met broccoli en garnalen

25 min. bereiden
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

2

uien

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

broccoliroosjes

2 eetlepels

groene Thaise currypasta

1 blikje

kokosmelk

2 bakjes

roze garnalen

1 zakje

verse koriander

Aan de slag

Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.