Ingrediënten
4 personen
300 g
rijst
2
uien
4 eetlepels
zonnebloemolie
2 zakken
broccoliroosjes
2 eetlepels
groene Thaise currypasta
1 blikje
kokosmelk
2 bakjes
roze garnalen
1 zakje
verse koriander
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.
Pittige curry met broccoli en garnalen

hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rijst
2 uien
4 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken broccoliroosjes
2 eetlepels groene Thaise currypasta
1 blikje kokosmelk
2 bakjes roze garnalen
1 zakje verse koriander