Pittige curry met broccoli en garnalen

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g rijst (wit)
- 2 uien
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 2 zakken broccoliroosjes (a 300 g)
- 2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot a 225 g)
- 1 blikje kokosmelk (400 ml)
- 2 bakjes roze garnalen (a 125 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Ui pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen. Broccoli in 2 min. gaarkoken. Garnalen toevoegen en 1 min. meewarmen. Koriander fijnknippen. Rijst over 4 borden verdelen. Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 570 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 71 g
- vet 22 g