Pastasalade van farfalle met gerookte kip en citroen-mayonaisedressing

Pastasalade: ons favoriete zomergerecht! Ook lekker bij de barbecue of als picknicksalade.

495 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(422)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 nr. 06 - Stoer koken

januari 2020 - januari 2020

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de wortel in de lengte en snijd in plakjes. Kook de laatste 3 min. met de pasta mee. Giet af in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Meng de mayonaise, het citroensap en de olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes, de kipfilet in blokjes en de bieslook fijn. Meng de pasta en wortel met de dressing, bleekselderij, kipfilet, bieslook en slamelange. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Pastasalade van farfalle met gerookte kip en citroen-mayonaisedressing

Pastasalade: ons favoriete zomergerecht! Ook lekker bij de barbecue of als picknicksalade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig