bewaar
Chinese nasi met pangasius en gember
Chinese nasi met pangasius en gember
bewaar

Chinese nasi met pangasius en gember

20 min. bereiden
131waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

witte rijst

2 schaaltjes

pangasiusfilet

3 cm

verse gember

2 el

zonnebloemolie

1 zak

Chinese roerbakmix

2 tenen

knoflook

1 zakje

mix voor nasi

4 el

ketjap manis

1 bakje

bieslook

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Bestrooi de vis met peper en zout. Snijd de gember in dunne plakjes.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin voorzichtig de vis 5 min. Neem uit de wok en houd warm.

3

Roerbak de groenten, gember en knoflook 5 min. Voeg 150 ml water, de inhoud van het zakje maaltijdmix en ketjap toe en bak 3 min. mee. Voeg de rijst toe en verwarm het geheel. Schep op het laatste moment de vis er voorzichtig door. Schep de Chinese nasi op 4 borden. Knip de bieslook erboven fijn.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinese nasi met pangasius en gember

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig