Ingrediënten
4 personen
400 g
champignons
2
rode uien
1 zakje
verse peterselie
1 doos
tuinbonen
25 g
boter
400 g
runderbraadworsten
1 schaal
aardappelpuree
Dit heb je nodig
hapjespan
Aan de slag
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Uien pellen en in halve ringen snijden. Peterselie fijnsnijden. Tuinboontjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaarkoken. Boter in hapjespan verhitten. Hierin braadworst 5 min. rondom bruinbakken. Champignons en ui toevoegen en 15 min. op laag vuur meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelpuree verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Helft peterselie erdoor roeren. Boontjes afgieten en naar smaak zout en peper toevoegen. Puree over 4 borden verdelen, boontjes en braadworst met champignons ernaast scheppen. Rest peterselie over braadworst strooien.
Runderbraadworst met champignons

hoofdgerecht
null personen
481 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Uien pellen en in halve ringen snijden. Peterselie fijnsnijden. Tuinboontjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaarkoken. Boter in hapjespan verhitten. Hierin braadworst 5 min. rondom bruinbakken. Champignons en ui toevoegen en 15 min. op laag vuur meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelpuree verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Helft peterselie erdoor roeren. Boontjes afgieten en naar smaak zout en peper toevoegen. Puree over 4 borden verdelen, boontjes en braadworst met champignons ernaast scheppen. Rest peterselie over braadworst strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g champignons
2 rode uien
1 zakje verse peterselie
1 doos tuinbonen
25 g boter
400 g runderbraadworsten
1 schaal aardappelpuree
Dit heb je nodig
hapjespan