bewaar
Steaktartaar met bonen en champignons
Steaktartaar met bonen en champignons
bewaar

Steaktartaar met bonen en champignons

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

geschilde aardappels

400 g

gebroken sperziebonen

400 g

champignons

2

rode uien

4 tenen

knoflook

75 g

boter

2 x 2

steaks tartaar

1 eetlepel

mosterd

Aan de slag

Aardappelen in ca. 15 min. gaarkoken in laagje water met zout naar smaak. Afgieten. Bonen in ruim kokend water laten ontdooien en 4 min. koken. Afgieten. Champignons in vieren snijden. Uien en knoflook pellen. Uien halveren en in reepjes snijden. Knoflook in plakjes snijden. 25 g boter verhitten in koekenpan en hierin uireepjes 2 min. bakken. Knoflook en champignons toevoegen en 3 min. meebakken. Vlees met 1/2 el mosterd besmeren. 25 g boter in koekenpan verhitten en hierin steak tartaartjes 4-5 min. per kant bakken. Ondertussen aardappelen en bonen samen fijnstampen. Helft uimengsel, 1/2 el mosterd, 25 g boter en zout en peper naar smaak erdoor roeren. Stamppot over 4 borden verdelen, steak tartaar ernaast leggen en rest uimengsel erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Steaktartaar met bonen en champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig