bewaar
Pincho met zalmroerei
Pincho met zalmroerei
bewaar

Pincho met zalmroerei

Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht.

15 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4

middelgrote eieren

50 ml

verse slagroom

25 g

ongezouten roomboter

100 g

gerookte zalm

3 el

verse bieslook

6 sneetjes

volkorenbrood

295 g

geroosterde rode paprika's in pot

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht.

Aan de slag

1

Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Snijd de zalm in reepjes.

2

Knip de bieslook fijn. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan.

3

Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.