bewaar
Champignon-groentecurry
Champignon-groentecurry
bewaar

Champignon-groentecurry

30 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

500 g

broccoli

3 eetlepels

olie

2 eetlepels

rode currypasta

2 bakjes

kastanjechampignons

1 blik

minimaïskolfjes

1

rode paprika

1

aubergine

Aan de slag

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 5 minuten in een bodem water met zout beetgaar. Giet af en zet apart. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de currypasta tot hij verkleurt en sterk begint te geuren. Schep nu de champignons, de minimaïs, de paprika en de aubergine bij de currypasta in de pan. Laat in 15 minuten gaarstoven. Schep nu de broccoli erbij en bak die nog 3 minuten op hoog vuur mee. Breng de groentecurry op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst.

tip

algemeenU kunt voor deze groentecurry verschillende groenten gebruiken. Voeg bijvoorbeeld eens courgette, winterpeen of venkel toe in plaats van broccoli, paprika en aubergine.