Cur­ry van var­kens­haas met voor­jaars­groen­ten

(51) waardeer
thais hoofdgerecht 4 personen
3 51

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen. Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken. Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.