bewaar
Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
bewaar

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten

25 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

Thaise groene currypasta

3 eetlepels

olie

2

varkenshaasjes

1 schaaltje

minimaïskolfjes

1

rode ui

200 g

peultjes

200 ml

kokosmelk

½ zakje

stoneleeks

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen. Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken. Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.