bewaar
Kabeljauwcurry
Kabeljauwcurry
bewaar

Kabeljauwcurry

30 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

1

ui

2

gele paprika's

250 g

peultjes

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

3 eetlepels

zonnebloemolie

3 eetlepels

groene Thaise currypasta

1 blikje

kokosmelk

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Peultjes schoonmaken. Kabeljauwfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten. Kabeljauw in ca. 3 minuten bruin bakken. Uit pan scheppen en warmhouden. In bakvet ui en paprika 3 minuten bakken. Currypasta, kokosmelk en peultjes toevoegen en geheel aan de kook brengen. Ca. 5 minuten laten sudderen, op smaak brengen met zout. Laatste minuut kabeljauw meeverwarmen (niet meer roeren). Serveren met rijst.