bewaar
Rundvleescurry met kokosboontjes
Rundvleescurry met kokosboontjes
bewaar

Rundvleescurry met kokosboontjes

30 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

600 g

sperziebonen

1 blik

kokosmelk

3

bosuitjes

3

tomaten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaal

rundvleesreepjes naturel

3 eetlepels

Thaise groene currypasta

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.