bewaar
Rundvleescurry met kokosboontjes
Rundvleescurry met kokosboontjes
bewaar

Rundvleescurry met kokosboontjes

30 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

600 g

sperziebonen

1 blik

kokosmelk

3

bosuitjes

3

tomaten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaal

rundvleesreepjes naturel

3 eetlepels

Thaise groene currypasta

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken en halveren. Sperziebonen in kokosmelk in 7 min. beetgaar koken. Bosuitjes in grove stukken snijden. Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min. roerbakken. Currypasta erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min. verhitten. Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rundvleescurry met kokosboontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig