Noedelsoep met krab

Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak Thaise groentemix (400 g)
- 2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot a 225 g)
- 1 blik kokosmelk (400 ml)
- 200 g mihoen
- 2 blikjes extra fancy krab (a 170 g)
- 3 bosuitjes
- zout
- 1 zak cassave kroepoek (60 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok olie verhitten. Groentemix ca. 2 minuten roerbakken. Currypasta ca. 1 minuut meebakken. Kokosmelk en 1/4 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing, maar niet afspoelen met koud water. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Krab en bosui toevoegen en soep nog ca. 1 minuut door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout. Mihoen over vier grote kommen verdelen. Soep erop scheppen en direct serveren. Serveren met kroepoek.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 415 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 47 g
- vet 17 g