bewaar
Pittige rijsttaart met krab
Pittige rijsttaart met krab
bewaar

Pittige rijsttaart met krab

30 min. bereiden
15 min. wachten
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

snelkookrijst

1

rode peper

1 schaaltje

taugé

2 blikjes

extra fancy krab

5

eieren (M)

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

nasi/bami groentemix

6 eetlepels

zoete chilisaus

Dit heb je nodig

  • springvorm (doorsnede 28 cm)

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, laten uitlekken in zeef. Oven voorverwarmen op 200 °C. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Krab afgieten. Eieren loskloppen. In wok of braadpan olie verhitten. Rijst, groenten en peperreepjes toevoegen en ca. 5 minuten bakken, laatste minuut taugé en krab erdoor mengen. Eieren door groentemengsel roeren en het geheel in taartvorm scheppen. Rijsttaart in midden van oven in ca. 15 minuten laten garen. Serveren met zoete chilisaus.