bewaar
Warme pastrami-zuurkoolcrostini
Warme pastrami-zuurkoolcrostini
bewaar

Warme pastrami-zuurkoolcrostini

15 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

stokbrood

1 eetlepel

roomboter

2

sjalotten

250 g

wijnzuurkool

1 eetlepel

mierikswortel

100 g

verse roomkaas

12 plakjes

pastrami

8

cocktailaugurken

Aan de slag

Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken. Rooster de sneetjes in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill aan beide kanten bruin en krokant. Laat de crostini's een beetje afkoelen. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten. Schep de zuurkool erdoor en laat deze afgedekt nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer de mierikswortel door de roomkaas en besmeer de crostini's ermee. Verdeel de zuurkool en de plakjes pastrami over de crostini's en garneer ze met de plakjes augurk.