bewaar
Broodje pastrami met zuurkool
Broodje pastrami met zuurkool
bewaar

Broodje pastrami met zuurkool

Zin in een broodje pastrami? Maak 'm extra luxe en beleg 'm met zuurkool en gebakken appeltjes.

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

meergranen triangelbroodjes

1

zure appel

2 eetlepels

olijfolie

1 kleine

rode ui

100 g

pastrami

1 theelepel

gemalen komijn

1 zakje

gekookte wijnzuurkool

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Grillpan verhitten. Broodjes opensnijden en snijvlakken in grillpan knapperig bruinroosteren. Appel in 12 partjes snijden en deze in kom omhusselen met 1/2 el olie. Broodjes uit grillpan nemen en vervolgens appel en ui bruin roosteren. In koekenpan met antiaanbaklaag plakjes pastrami snel om en om bakken. Uit pan op warm bord overdoen. In koekenpan rest van olie verwarmen en komijn hierin even bakken, tot geur vrijkomt. Zuurkool toevoegen en al omscheppend verwarmen. 3 Zuurkool op broodjes scheppen en pastrami erover verdelen. Partjes appel en uiringen erop leggen. Direct serveren.

algemeenOok lekker met pekelvlees of gegrilde ham, in plaats van pastrami.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje pastrami met zuurkool

Zin in een broodje pastrami? Maak 'm extra luxe en beleg 'm met zuurkool en gebakken appeltjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig