bewaar
Rodekool en zuurkool met peertjes
Rodekool en zuurkool met peertjes
bewaar

Rodekool en zuurkool met peertjes

45 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

boter

1 zak

gekookte rode kool met appel

1 zakje

gekookte wijnzuurkool

1 kg

vastkokende aardappels

2

rookworsten

1 bak

stoofpeertjes

Aan de slag

In 2 pannen elk 1 el boter verwarmen. In 1 pan rodekool en in andere pan zuurkool 25 min. zachtjes stoven. Aardappels afgedekt in 20 min. gaarkoken. Runderrookworsten in hun verpakking na 5 min. bovenop aardappels leggen en meewarmen. Stoofpeertjes met stoofvocht zachtjes opwarmen. Aardappels afgieten en even laten staan (droogstomen), paar keer omschudden. Rookworsten halveren. Rodekool en zuurkool over vier borden verdelen. Rookworst, aardappels en peertjes ernaast scheppen.

algemeenprijs per persoon 2.20 (in november 2004)