Rodekool met zuidvruchtenjus

Advertentie
Ingrediënten
- 800 g kruimige aardappels
- 50 g boter
- 1 ui
- 4 runderbraadworsten
- 1 zak rode kool met appel (gekookt, 500 g)
- 100 g tutti frutti (zak a 500 g)
- 2 eetlepels jus smaakmaker naturel (fles a 195 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten en worst in 20 min. gaarbakken. Kool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukjes snijden. Worst uit pan halen. In braadvet ui fruiten. Aan braadvet 150 ml water, jus smaakmaker en tutti frutti toevoegen. Jus al roerend aan de kook brengen. Rode kool met aardappels, worst en jus serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 68 g
- vet 25 g