bewaar
Belgisch konijn met tutti frutti
Belgisch konijn met tutti frutti
bewaar

Belgisch konijn met tutti frutti

15 min. bereiden
1 uur wachten
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 schaal

konijn in delen

4 eetlepels

margarine

1 flesje

Belgisch bier (Westmalle Trappist dubbel

½ zak

tutti frutti

1 pak

rode kool met appel

3 zakjes

aardappelpuree

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Konijn met zout en peper bestrooien. In braadpan margarine verhitten, vlees rondom dichtschroeien en uit pan halen. In achtergebleven vet uien bruinbakken. Konijn terug in pan leggen en bier erbij schenken. Tutti frutti in stukken snijden en bij konijn voegen. Geheel -half afgedekt- in ca. 60 min. gaarstoven. Rode kool en puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Saus van konijn met zout en peper op smaak brengen en eventueel iets laten inkoken. Peterselie fijn knippen en door puree scheppen. Konijn met saus, rode kool en puree serveren.