Cous­cous met kal­koen en tut­ti frut­ti

(33) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 33

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.