bewaar
Couscous met kalkoen en tutti frutti
Couscous met kalkoen en tutti frutti
bewaar

Couscous met kalkoen en tutti frutti

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

1

ui

250 g

tutti frutti

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

kalkoenfiletreepjes

1 zak

gebroken sperziebonen

1 pak

couscous

1 pak

mix voor Marokkaanse couscoussaus

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.