Couscous met zuidvruchten

Advertentie
Ingrediënten
- 1 schaal half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
- 1 doos Marokkaanse couscous (317 g)
- 1 zak ratatouille-groentemix (400 g)
- 1 blikje tutti frutti op zware siroop (425 ml)
- 100 g witte kaasblokjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter). Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water. Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous. Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen. Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met kaasblokjes. Lekker met komkommersalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 76 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g