bewaar
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
bewaar

Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

half-om-halfgehakt

1

middelgroot ei

2 el

paneermeel

1

komkommer

1 teen

knoflook

100 ml

volle yoghurt

317 g

Marokkaanse couscous

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Kneed het gehakt met het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai van het gehakt gelijke ballen naar het aantal personen en druk plat. Verwarm de grillpan voor en rooster de burgers in 8-9 min. per kant bruin en gaar.

2

Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi de komkommer in een schaal met peper en zout. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

3

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en komkommer over borden. Leg de burgers erbij en schep de yoghurtsaus erop.