bewaar
Rundervink met paprikajus
Rundervink met paprikajus
bewaar

Rundervink met paprikajus

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

800 g

kruimige aardappels

50 g

boter

4

rundervinken

750 g

broccoli

1

rode paprika

½ zakje

verse peterselie

2 eetlepels

jus smaakmaker

Aan de slag

Aardappels in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en rundervinken op matige temperatuur in 20 min. gaarbakken, regelmatig keren. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 6-8 min. gaarkoken. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Rundervinken uit pan nemen en warmhouden. In braadvet paprika 3 min. bakken. Kopje water, peterselie en jus smaakmaker toevoegen en jus aan de kook brengen. Rundervinken met aardappels, broccoli en jus serveren.