Rundervink met paprikajus

505 kcal

30 min. bereiden

3.6/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 14-15 - 2005 week 14-15

Aan de slag

  1. Aardappels in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en rundervinken op matige temperatuur in 20 min. gaarbakken, regelmatig keren. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 6-8 min. gaarkoken. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Rundervinken uit pan nemen en warmhouden. In braadvet paprika 3 min. bakken. Kopje water, peterselie en jus smaakmaker toevoegen en jus aan de kook brengen. Rundervinken met aardappels, broccoli en jus serveren.

Wat vond je van dit recept?

Rundervink met paprikajus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig