bewaar
Pasta in tonijn-peterseliesaus
Pasta in tonijn-peterseliesaus
bewaar

Pasta in tonijn-peterseliesaus

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

farfalle

2 blikjes

tonijnstukken in olijfolie

2 zakjes

verse peterselie

2 zakken

paprika's

2 tl

paprikapoeder

1 zakje

rauwkost

3 el

balsamicodressing

Aan de slag

Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijn laten uitlekken en olie opvangen. Peterselie fijnsnijden. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. 4 el opgevangen olie in pan verhitten. Hierin paprika 4 min. bakken. Paprikapoeder, tonijn en peterselie toevoegen en 1 min. meebakken. Pasta erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Rauwkost mengen met dressing en in 4 bakjes scheppen. Pasta over 4 diepe borden verdelen. Bakjes rauwkost erbij geven.