bewaar
Pasta met tonijn-kappertjessaus
Pasta met tonijn-kappertjessaus
bewaar

Pasta met tonijn-kappertjessaus

20 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

macaroni

2

winterwortels

1

citroen

4 eetlepels

olijfolie

2

uien

2 teentjes

knoflook

1 bakje

romaatjes

2 blikjes

tonijnstukken in olijfolie

1 potje

kappertjes

Aan de slag

Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. Winterpenen schillen en grof raspen. Schil van citroen raspen. Citroen uitpersen. Van 3 el olie, 1 el citroensap (rest wordt niet gebruikt), citroenrasp, zout en peper dressing roeren. Wortel met dressing mengen. Uien en knoflook pellen en snipperen. Romaatjes halveren. In pan rest van olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Tonijn laten uitlekken, toevoegen en 2 min. meeverwarmen. Kappertjes en romaatjes toevoegen en nog eens 2 min. meeverwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Macaroni met tonijnmengsel mengen. Met wortelsalade serveren.