bewaar
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
bewaar

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

koolvisfilet

1 zakje

verse peterselie

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

Hollandse

2 potten

witte bonen

2 eetlepel

mosterd

1 zakje

Hollandaisesaus

Aan de slag

Koolvisfilet laten ontdooien. Peterselie fijn snijden. Vis bestrooien met zout en peper naar smaak. In koekenpan 2 el olie verhitten. Vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds een keer keren. Ondertussen rest olie in pan verhitten en hierin snijbonen 3 min. bakken. Een van twee potten witte bonen afgieten. Met andere pot bonen met vocht aan pan toevoegen en 3 min. laten koken. 'Blote billetjes in het gras' op smaak brengen met zout, peper, mosterd en peterselie. Hollandaisesaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 'Blote billetjes in het gras' over 4 borden verdelen, gebakken visfilet erop leggen en saus erover scheppen.