bewaar
Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
bewaar

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst

20 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 blikje

ananasschijven

100 ml

wok essentials

1 pakje

koolvisfilet

2 el

olie

1

paksoi

1

ui

1

prei

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst in ruim kokend water 10 minuten. Schenk de ananas, het ananassap en de woksaus in een braadpan of diepe koekenpan, leg de stukken koolvis erin en breng de saus voorzichtig roerend aan de kook. Keer de stukken vis af en toe voorzichtig om en laat ze gaar worden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en fruit hierin de paksoistelen, de ui en de prei 5 minuten. Giet de rijst af en schep deze in de wok. Roerbak nog 2-3 minuten, schep er de laatste minuut het paksoiblad bij.

3

Serveer de gebakken rijst bij de koolvis in limoensaus.