bewaar
Blote billetjes in het gras
Blote billetjes in het gras
bewaar

Blote billetjes in het gras

Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

verse snijbonen

800 g

cannellinibonen in blik

50 g

ongezouten roomboter

2 tl

gedroogd bonenkruid

Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.

Aan de slag

1

Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.

2

Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.

tip

bereidingstipMeng alle ingrediënten na bereiding met aardappelpuree voor een frisse stamppot.