bewaar
Snijbonen en witte bonen
Snijbonen en witte bonen
bewaar

Snijbonen en witte bonen

Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

sjalotten

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

250 g

verse gesneden snijbonen

1 tl

gedroogd bonenkruid

400 g

cannellinibonen in blik

50 g

gedroogde cranberry's

Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s

Aan de slag

1

Snijd de sjalot in dunne ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 1 min.

2

Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe. Bak 4 min. mee. Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.