bewaar
Koolvis op roergebakken hutspot
Koolvis op roergebakken hutspot
bewaar

Koolvis op roergebakken hutspot

30 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

1 kg

kruimige aardappels

400 g

koolvisfilet

2 eetlepels

olie

1 kg

panklare hutspotgroente

2 eetlepels

scherpe mosterd

1 zakje

vis-dillesaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In hoge pan aardappels in 15 min. gaarkoken. Koolvis in hittebestendige zeef of vergiet leggen en deze in pan aardappels hangen (ruim boven het water). Vis zo in 10 min. gaarstomen. Intussen olie in wok verhitten. Hutspotgroenten 5 min. roerbakken. Vuur laag draaien, mosterd erdoor roeren en groenten nog 15 min. zachtjes bakken. Vissaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden. Aardappels, groenten en vis over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.

tip

algemeenHoofdgerecht met vis voor 4 personen, prijs per persoon 1.50 (in februari 2004)