bewaar
Koolvis op roergebakken hutspot
Koolvis op roergebakken hutspot
bewaar

Koolvis op roergebakken hutspot

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

diepvries koolvisfilets

1 kg

iets kruimige aardappel

2 el

milde olijfolie

1 kg

verse gesneden hutspotgroenten

2 el

scherpe mosterd

42 g

vis-dillesaus

Aan de slag

1

Laat de koolvis ontdooien. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Kook in een hoge pan in 20 min gaar.

2

Leg de koolvis is een hittebestendige zeef of stoommandje en hang deze in de pan met aardappels. Gaar de vis de laatste 10 min mee met de deksel op de pan. Zorg dat het mandje het kokende water niet raakt.

3

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de hutspotgroenten 5 min. Zet het vuur laag en voeg de mosterd toe. Bak nog 15 min. en schep regelmatig om.

4

Bereid ondertussen de vis-dille saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5

Verdeel de aardappels, groenten en vis over borden. Verdeel de saus over de vis en serveer.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolvis op roergebakken hutspot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig