bewaar
Kruidenricotta met krokante ham
Kruidenricotta met krokante ham
bewaar

Kruidenricotta met krokante ham

De ricotta kruid je zelf met verse basilicum en peterselie en serveer je op een bodem van houmous.

15 min. bereiden
210waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 plakjes

parmaham

1 el

verse basilicum

1 el

verse peterselie

1 el

citroensap

125 g

ricotta

8 tl

hummus

De ricotta kruid je zelf met verse basilicum en peterselie en serveer je op een bodem van houmous.

Aan de slag

Bak de plakjes Proscuitto di Parma in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur krokant. Snijd het basilicum en de peterselie fijn. Schep het basilicum, de peterselie en het citroensap door de ricotta en breng op smaak met peper en zout. Schep in elk glaasje 2 tl houmous en verdeel de kruidenricotta erover. Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.