Krokante visfilet met bieslookkrieltjes

371 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(68)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 48-49 - 2007 week 48-49

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 220 °C. Bakplaat van oven bedekken met bakpapier. Ei in diep bord loskloppen met kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Cornflakes in diep bord doen en met de hand beetje verkruimelen. Helft bieslook erboven fijnknippen en mengen. Visfilets eerst door ei halen en dan door cornflakes zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Op bakpapier op bakplaat leggen. Vis in hete oven in ca. 10 min. gaarbakken. Krieltjes ondertussen in ruim koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Snijbonen toevoegen, weer aan de kook brengen en in ca. 6 min. gaarkoken. Afgieten. Boter erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en rest bieslook erboven fijnknippen. Visfilets op 4 borden leggen en bieslookkrieltjes met snijbonen ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Krokante visfilet met bieslookkrieltjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig