Kro­kan­te vis­fi­let met bies­look­kriel­tjes

(66) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 66

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Bakplaat van oven bedekken met bakpapier. Ei in diep bord loskloppen met kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Cornflakes in diep bord doen en met de hand beetje verkruimelen. Helft bieslook erboven fijnknippen en mengen. Visfilets eerst door ei halen en dan door cornflakes zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Op bakpapier op bakplaat leggen. Vis in hete oven in ca. 10 min. gaarbakken. Krieltjes ondertussen in ruim koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Snijbonen toevoegen, weer aan de kook brengen en in ca. 6 min. gaarkoken. Afgieten. Boter erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en rest bieslook erboven fijnknippen. Visfilets op 4 borden leggen en bieslookkrieltjes met snijbonen ernaast scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 371 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.