Krokante surimiburgers met vinaigrettesla

Advertentie
Ingrediënten
- 2 pakjes surimisticks (vis, a 150 g)
- 50 g cornflakes
- 2 eieren
- 50 g boter
- 1 kropsla
- 1 bosje radijs
- 4 bruine bolletjes
- 8 eetlepels vinaigrette de dijon (moutarde (fles a 500 ml))
Keukenspullen
- keukenmachine
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen. Van mengsel vier burgers vormen. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 min. gaar en goudbruin bakken. Sla schoonmaken en in stukken scheuren. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 440 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 44 g
- vet 22 g