bewaar
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
bewaar

Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

3 eetlepels

olijfolie

300 g

pangasiusfilet

¼ l

visbouillon

2 zakken

Hollandse

1 schaaltje

verse peterselie

½ theelepel

nootmuskaat

8 eetlepels

ravigottesaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.