Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten

481 kcal

20 min. bereiden

2.5/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2008 week 10-11 - 2008 week 10-11

Aan de slag

  1. Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.

Wat vond je van dit recept?

Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig