bewaar
Currykip met ketjaprijst
Currykip met ketjaprijst
bewaar

Currykip met ketjaprijst

15 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte snelkookrijst

3 el

ketjap manis

4 el

wokolie

800 g

verse oosterse wokgroenten

250 g

kipfiletreepjes

1 pot

roerbaksaus Indiase tikka massala

2 el

seroendeng

Dit heb je nodig

  • diepe braadpan

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.

2

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.