Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.
Gerelateerde recepten
Currykip met ketjaprijst

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte snelkookrijst
3 el ketjap manis
4 el wokolie
800 g verse oosterse wokgroenten
250 g kipfiletreepjes
1 pot roerbaksaus Indiase tikka massala
2 el seroendeng
Dit heb je nodig
diepe braadpan
wok