bewaar
Tikka masalapilav met kip en groenten
Tikka masalapilav met kip en groenten
bewaar

Tikka masalapilav met kip en groenten

Er gaat ook kaneel in: dat maakt dit gerecht extra lekker.

30 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

kippenbouillontabletten

375 g

kipfilet

1 liter

kokend water

160 g

Tikka Massala currypasta

750 g

diepvries oosterse wokgroenten

300 g

basmatirijst

2 tl

kaneelpoeder

Er gaat ook kaneel in: dat maakt dit gerecht extra lekker.

Aan de slag

1

Los de bouillontabletten op in het kokend water. Snijd de kip in kleine stukjes en meng met de tikka masalapasta.

2

Verwarm een ruime koekenpan en bak hierin de kip al omscheppend 2 min. Voeg de groenten, rijst, de helft van de kaneel kaneel en hete bouillon (1 kopje achterhouden) toe. Breng tegen de kook aan en laat op laag vuur met deksel op de man gaar worden.

3

Voeg de rest van de bouillon toe als de rijst droog en bijna gaar is. Schep de pilav op de borden en strooi de rest van de kaneel er over.