bewaar
Wentelteefjes met frambozen
Wentelteefjes met frambozen
bewaar

Wentelteefjes met frambozen

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

12 sneetjes

witbrood

2

eieren

200 ml

melk

1

chocoladereep

300 g

frambozen

50 g

boter

2 eetlepels

rietsuiker

Aan de slag

1

Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.

2

Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.

3

Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.

tip

algemeenJe kunt het beste witbrood van een paar dagen oud gebruiken. Dit brood is iets steviger en daarom beter geschikt om wentelteefjes te bakken.