bewaar
Wentelteefjes met custard
Wentelteefjes met custard
bewaar

Wentelteefjes met custard

25 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2

eieren

200 ml

halfvolle melk

1 tl

kaneel

2 el

suiker

1

stol

1 pak

custard

50 g

boter

1 liter

vanilleroomijs

Aan de slag

1

Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.

2

Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.

3

Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.

4

Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.