bewaar
Arretjescakejes van biscuit
Arretjescakejes van biscuit
bewaar

Arretjescakejes van biscuit

10 min. bereiden
2 uur wachten
152waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 rol

San Francisco biscuitjes naturel

250 g

roomboter

2 el

cacaopoeder

200 g

bruine basterdsuiker

2 el

cognac

50 g

pure chocolade

Dit heb je nodig

  • huishoudfolie

  • eenpersoonspuddingvormpjes

Aan de slag

Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.