bewaar
Gnocchi met ansjovis en citroen
Gnocchi met ansjovis en citroen
bewaar

Gnocchi met ansjovis en citroen

20 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

½ pak

gnocchi di patate

½ blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1

ui

1 teen

knoflook

2 el

citroensap

1 tl

suiker

2 el

crème fraîche

1 el

kappertjes

½ pak

doperwten

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.

2

Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.

3

Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.