Ingrediënten
4 personen
4
zoete appels
6 eetlepels
bosbessenjam
4 theelepels
bruine basterdsuiker
4
kaneelstokjes
½ zakje
amandelschaafsel
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder met een appelboor het klokhuis van de appels. Zet de appels in de ovenschaal. Schep in iedere appel anderhalve eetlepel bosbessenjam en vervolgens de basterdsuiker. Steek de kaneelstokjes er als een steeltje in. Bestrooi de appels ruim met het amandelschaafsel. Bak de appels in 40 minuten gaar. Lekker met een schep zure room.
Gevulde appeltjes uit de oven

nagerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder met een appelboor het klokhuis van de appels. Zet de appels in de ovenschaal. Schep in iedere appel anderhalve eetlepel bosbessenjam en vervolgens de basterdsuiker. Steek de kaneelstokjes er als een steeltje in. Bestrooi de appels ruim met het amandelschaafsel. Bak de appels in 40 minuten gaar. Lekker met een schep zure room.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 zoete appels
6 eetlepels bosbessenjam
4 theelepels bruine basterdsuiker
4 kaneelstokjes
½ zakje amandelschaafsel
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet