bewaar
Shoarmawrap met verse tomatensaus
Shoarmawrap met verse tomatensaus
bewaar

Shoarmawrap met verse tomatensaus

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tomaten

1

kropsla

2 el

traditionele olijfolie

430 g

shoarmavlees

400 g

wokgroente grofgesneden

1 tl

paprikapoeder

8 stuks

bloemtortilla

125 ml

sour cream

Dit heb je nodig

  • wok

Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.

Aan de slag

1

Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.

2

Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.