bewaar
Couscous met kalkoen
Couscous met kalkoen
bewaar

Couscous met kalkoen

Met dit Marokkaanse gerecht kun je de zomer bijna proeven.

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

300 g

couscous

100 g

pistachenoten

2 el

traditionele olijfolie

500

kalkoenblokjes

400 g

grofgesneden wokgroente

5 el

tapenade van groene olijven

8

koelverse zongedroogde tomaten

Met dit Marokkaanse gerecht kun je de zomer bijna proeven.

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de pistachenootjes. Bestrooi de kalkoen met peper en zout. Verhit de olie in de braadpan en bak de kalkoen 3 min.

2

Voeg de wokgroente toe en bak 3 min. mee. Roer de tapenade erdoor. Snijd de tomaatjes in stukjes. Voeg de couscous, tomaat en noten toe aan de wokgroente. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met komkommersalade met vinaigrette-dressing.