bewaar
Shoarmataart met tortillawraps
Shoarmataart met tortillawraps
bewaar

Shoarmataart met tortillawraps

25 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olie

400 g

shoarmavlees

1

courgette

2

tomaten

4 grote

tortilla's

250 ml

knoflooksaus

4 eetlepels

sladressing naturel

1

kropsla

Dit heb je nodig

  • springvorm (doorsnede 24 cm)

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.

algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.20 (in februari 2004)