Broodje beenham met warme zuurkool

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zakje verse peterselie (15 g)
- 1 komkommer
- 1 zak zuurkool (naturel (500 g))
- 4 bakjes beenham (met honing-mosterdsaus (a 80 g))
- 4 pistolets
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Peterselie fijnsnijden. Komkommer in dunne plakjes snijden, bestrooien met wat zout en peper. Zuurkool volgens aanwijzingen op verpakking in kleine pan of magnetron verwarmen. Bakjes beenham met saus volgens aanwijzing op verpakking in magnetron verwarmen. Zuurkool laten uitlekken en mengen met peterselie. Op smaak brengen met wat zout en peper. Pistoletjes halveren. Elke helft beleggen met plakjes komkommer, wat zuurkool en wat beenham met saus. Pistolethelften op 4 platte borden leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 294 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 46 g
-
vet 6 g
waarvan verzadigd 0 g