bewaar
Paprika-kaasomelet met kruidensla
Paprika-kaasomelet met kruidensla
bewaar

Paprika-kaasomelet met kruidensla

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

driekleuren paprika

8

eieren

150 g

yoghurt

175 g

gemalen oude kaas

5 eetlepels

zonnebloemolie

4

bruine bolletjes

1 zakje

tuinkruiden sladressing

1 eetlepel

balsamicoazijn

2 zakken

slamelange

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Paprika's schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Eieren met yoghurt en naar smaak zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren. 2 el olie in ruime koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en hierin paprika 4 min. op matig vuur bakken. Vuur even hoog zetten en eimengsel in de pan schenken. Een paar keer goed omscheppen. Vuur weer laag zetten en omelet met deksel op de pan zachtjes bakken tot het ei gestold is. Bollen ondertussen in hete oven in ca. 4 min. warm laten worden. Tuinkruidendressing in slaschaal mengen met 3 el olie en de azijn. Sla mengen met dressing en over 4 borden verdelen. Omelet dubbelklappen, uit de pan op groot bord laten glijden, in 4 stukken snijden en naast sla op de borden leggen. Brood erbij geven.