bewaar
Gepofte aardappels met romige tuinkruiden
Gepofte aardappels met romige tuinkruiden
bewaar

Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

kruimige aardappels

2

winterwortels

1 zakje

walnoten

50 g

rozijnen

4 eetlepels

sladressing yoghurt

1 kuipje

slankie fris & romig tuinkruiden

Aan de slag

Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 min. laten nagaren. Penen schillen en raspen. Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen. Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien. Fris & Romig in aardappel scheppen. Aardappel met wortelsalade serveren.